Regjeringen No Statsministeren Og Finansministeren Orienterer Om Tiltak Knytta Til Koronaviruset

Regjeringen No Statsministeren Og Finansministeren Orienterer Om Tiltak Knytta Til

Regjeringen No Statsministeren Og Finansministeren Orienterer Om Tiltak Knytta Til

Regjeringen har i dag møte med flere organisasjoner fra næringslivet. formålet med møtet er å kartlegge konsekvenser, få innspill og målrette tiltak for å trygge jobber, hjelpe bedrifter i en krevende situasjon og sikre næringslivet i tiden som kommer. – coronaviruset setter oss alle på prøve sier statsminister erna solberg. nå vil regjeringen ruste norge til en coronaepidemi ved å bruke mer penger på legem. Til hovedinnhold. hovednavigasjon og hjelpeverktøy. globale verktøy skriftstørrelse. for å endre tekststørrelsen, hold ctrl tasten nede (cmd tasten på mac) og. Erna solberg og jan tore sanner orienterer om koronaviruset. statsministeren og finansministeren møter pressen for å orientere om tiltak knyttet til spredningen av koronavirus. du kan se pressekonferansen i spilleren øverst. Regjeringen orienterer om nye tiltak: barn og unge prioriteres saken oppdateres. statsminister erna solberg, kunnskaps og integreringsminister guri melby og barne og familieminister kjell ingolf ropstad inviterer til pressekonferanse om koronasituasjonen fredag kl.

Nordlys Se Direkte Erna Møter Pressen

Nordlys Se Direkte Erna Møter Pressen

Regjeringen la tirsdag fram flere tiltak for å hjelpe bedrifter og folk som blir rammet av de strenge koronatiltakene. regjeringen vil forlenge den generelle kompensasjonsordningen for næringslivet, men legger begrensninger på utbytte, opplyser finansministeren. kravet til fall i omsetning blir lempet på fra 40 til 30 prosent i perioden. Regjeringen no statsministeren og finansministeren orienterer om tiltak knytta til koronaviruset government.no is to give the general public understanding of the work of the government and the ministries, and to encourage involvement in democratic processes. all travellers arriving in norway must take a test after arrival. Regjeringen vil ikke innføre nye nasjonale tiltak, men ber folk om sterkere innsats igjen. – regjeringen følger situasjonen nøye sammen med helsedirektoratet og fhi.

Regjeringen.no: Statsministeren Og Finansministeren Orienterer Om Tiltak Knytta Til Koronaviruset

coronaviruset setter oss alle på prøve sier statsminister erna solberg. nå vil regjeringen ruste norge til en coronaepidemi ved å statsminister erna solberg. regiondirektør erlend eggum i hrp region Øst om situasjonen etter tre uker med koronatiltak. 首相在新冠疫情的新闻发布会上的讲话:采取更严格的措施statsminister jonas gahr støre og helse og omsorgsminister ingvild temaet er koronasituasjonen i tromsø og kommunens håndtering. temaet er koronasituasjonen i tromsø og kommunens håndtering. temaet er koronasituasjonen i tromsø og kommunens håndtering av den. 首相在新冠疫情的新闻发布会上的讲话:新的新冠措施. temaet er koronasituasjonen i tromsø og kommunens håndtering.

Related image with regjeringen no statsministeren og finansministeren orienterer om tiltak knytta til koronaviruset

Related image with regjeringen no statsministeren og finansministeren orienterer om tiltak knytta til koronaviruset