Alfi Nipic Valcek S Teboj

By themelower / December 4, 2020 / Uncategorized
Comments Off on Alfi Nipic Valcek S Teboj
Alfi Nipič In Njegovi Muzikanti Valcek S Teboj Youtube

Alfi Nipič In Njegovi Muzikanti Valcek S Teboj Youtube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on . Alfi se je najprej ukvarjal s popularno zabavno glasbo in je postal širši javnosti poznan po singlu "silvestrski poljub" iz leta 1971, ki je postala zimzelen. Alfi nipic valcek s teboj. share: rad bi se prebujal s teboj artist: alfi nipic album: praznujmo skupaj, 2009 has been played on. slovenia 6. radio sevnica: 4: radio veseljak: 2: install the free online radio box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online wherever you are!. Alfi nipiČ valček s teboj. sponkacom. follow. 9 years ago | 694 views. izvajalec besedila; alfi nipiČ valček s teboj avtor videa; sponkacom, dne 16. november 2011 le zapleši z menoj report. browse more videos. playing next. 1:05. watch srecno novo leto full movie. movie guide. 1:05. Download valcek s teboj alfi ringtone by anti trust x 79 free on zedge™ now. browse millions of popular alfi wallpapers and ringtones on zedge and personalize your phone to suit you. browse our content now and free your phone.

Alfi Nipic In Njegovi Muzikantje Oj Mi Pa Plesamo Youtube

Alfi Nipic In Njegovi Muzikantje Oj Mi Pa Plesamo Youtube

Valček s teboj plesal bi vso noč. le da z menoj si v mojem objemu. ljubim, draga, te! valček s teboj le vedno si želim, da bi plesala vse žive dni. Čas pač beži, od tiste noči minila leta so. ostala sva skupaj, glej, danes tukaj presrečen sem zato. karkoli bo že, srce dobro ve, kot prvič vedno bo. ob vsakem letu na tem ljubem svetu. Valček s teboj izvajalec: alfi nipič avtor besedila: alfi nipič avtor glasbe: a. green bil je zame res najlepši dan, ko srečala sva se. rad se spominjam tega trenutka, prvič je bilo. saj več ne vem, kako sem te vprašal, če plesat bi šla z menoj. nisem še slutil, da bo za naju romance te opoj. valček s teboj plesal bi vso noč. Iskanje: valcek s teboj alfi nipic. najdenih 21 zadetkov, prikazujem od 0 do 21. alfi nipič rad bi ti dejal alfi nipič Štajerska se veseli alfi nipič silvestrski poljub alfi nipič kako sva si različna skuter najin valček marko brecelj alojz valček modrijani s teboj. Iskanje: valcek s teboj nipic. najdenih 21 zadetkov, prikazujem od 0 do 21. skuter najin valček marko brecelj alojz valček alfi nipič rad bi ti dejal alfi nipič Štajerska se veseli alfi nipič silvestrski poljub alfi nipič kako sva si različna modrijani s teboj. Življenjepis. alfi se je najprej ukvarjal s popularno zabavno glasbo in je postal širši javnosti poznan po singlu "silvestrski poljub" iz leta 1971, ki je postala zimzelena pesem, tradicionalna za december.po njej je dobil tudi nadimek "gospod silvester".

Alfi Nipič Valček S Teboj Doovi

Alfi Nipič Valček S Teboj Doovi

Alfi nipic ostal bom muzikant: €4.00 kupi info. alfi nipic silvesterski poljub: €4.00 kupi info. alfi nipic valcek s teboj: €3.00 kupi info. alka vuica & dzej ramadanovski da si sada tu: €3.00. €2.00. kupi info. alka vuica bolje bi ti bilo: €3.00. €2.00. kupi info. Ostale pesmi izvajalca alfi nipič vsi valčki iz ponudbe klikni tukaj! vse polke iz ponudbe klikni tukaj! vsebina midi datoteka besedilo da lyrics da dolžina tempo bpm fadeout ne midi standard gm midi type 0 vir fotografije. Vsebina midi datoteka besedilo da lyrics da dolžina tempo bpm fadeout ne midi standard gm midi type 0 vir fotografije. Alfi nipic valcek s teboj. informacije o artiklu . cijena: €3.00 kod artikla: alf01 količina: dodaj u košaricu. košarica. vaša košarica je prazna. 0 sadržaj košarice: €0.00 ukupno: prikaži košaricu. najnoviji artikli. klapa sufit & tanja zagar za cili zivot;. Check out rad bi se prebujal s teboj by alfi nipic on amazon music. stream ad free or purchase cd's and mp3s now on amazon.co.uk.

Portrait

Portrait

Alfi nipič, imenovan tudi veseli štajerc, se je rodil 17. septembra leta 1944 v mariboru na Štajerskem – slovenija.Živel je v skromni družini s petimi otroki. izobraževal se je za tekstilnega tehnika, vendar šole ni dokončal. leta 1962 je prvič nastopil profesionalno in se potem še dolgo preživljal le s petjem po kavarnah. Alfi nipič valček s teboj . prijavite se v sistem. prijava. ali pa vpišite ime. všeč mi je 0. komentarji 0. share. ni komentarjev. pokaži več komentarjev. alfi nipič. objavil a 2013 02 01 10:49:26 (feb 01, 2013). Video: valček s teboj alfi nipič. spletna stran uporablja piškotke. z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Check out rad bi se prebujal s teboj by alfi nipic on amazon music. stream ad free or purchase cd's and mp3s now on amazon . Alfi nipič 1 ansambel bratov avsenik traditional folk · 2012 preview song jaz s teboj, ti z menoj. 15. odmev s triglava 1991 uspešnice bratov avsenik 1 2004 polka valček polka 1 1989 40 let, 40 hitov 2.

Alfi Nipič Valček S Teboj

Alfi nipic in njegovi muzikantje mladi kot smo nocoj sllovenian folk singer and band. všeč mi je 0. komentarji 0. prikaži več» alfi nipič. feb 01, 2013 alfi nipič valček s teboj všeč mi je 0. komentarji 0. prikaži več». Spletna stran uporablja piškotke. z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. z uporabo naših storitev se strinjate, da jih lahko uporabljamo. Alfi nipic singer songwriter · 1993 preview song time praznujmo skupaj. 1. 2:56 preview zaigrajte muzikanti. 2. 4:37 rad bi se prebujal s teboj. 8. Alfi torej vsem sporoča, da ga je zelo presenetila bolezen, ki se je ponovila že tretjič. hudo mu je namreč ponagajala trebušna slinavka, zaradi katere je tudi pristal na urgenci. dragi alfi nipič, drži se, v mislih smo s teboj in ti želimo hitro okrevanje ter vrnitev na glasbene odre. 75 letni alfi nipič je živa pevska legenda, saj je bil uspešen tako na popevkarskem kot na narodnozabavnem področju. malokdo pa ve, da je pel tudi rock in jazz ter bil v najbolj "norih" časih z avseniki tudi po 200 dni na leto zdoma. o njegovem pestrem življenju in bogati karieri mu prisluhnite in si preberite v intervjuju!.

Related image with alfi nipic valcek s teboj

Related image with alfi nipic valcek s teboj